KZ/Hiltex Gala-Diner, 12-12-12

Reserveer nu voor 12-12-12. Uitnodiging Gala-Diner

Gala-Diner voor Boedapest.

Op 12 december 2012 organiseert KZ / Hiltex in samenwerking met restaurant ‘De Hoop op d’Swarte Walvis’ op de Zaanse Schans een Galadiner. Ontvangst 18.30 uur. In een sfeervolle ambiance genieten van een zevengangen diner. De kosten hiervoor bedragen € 100,- per couvert (inclusief wijn, water en koffie). 

 Deze avond wordt georganiseerd om de kosten voor de deelname aan het Europa Cup toernooi dat in januari 2013 in Boedapest wordt gehouden te dekken. Het eerste team van KZ / Hiltex zal deze avond de bediening verzorgen. Uiteraard zullen de gerenommeerde koks van het restaurant het diner bereiden. 

In de loop van de avond zal een geanimeerde veiling worden gehouden. De opbrengst daarvan komt ook ten goede aan deelname-kosten van het toernooi.

Wilt u genieten van een heerlijk diner, een sfeervolle en zeer gezellige avond hebben en tevens het goede doel steunen dan dient u uw couvert voor 1 december te reserveren via het mailadres:

Een tafel reserveren met een groep of met uw medewerkers kan ook. Bedrijven ontvangen desgewenst van ons een factuur met BTW.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Culinair, De Wereld, korfbal, KZ / Hiltex, Samenleving, sponsoring, sport, wereldtickets-korfbaleague. Bookmark de permalink

Geef een reactie